Megbízható IT támogatás 20 éve kapcsolat@dothugroup.hu +36 30 329 3449 1119 Budapest, Andor utca 21/C.

20 ÉVE AZ INFORMATIKA VILÁGÁBAN

20 ÉVE
AZ INFORMATIKA VILÁGÁBAN

Cégünk több mint 20 éve nyújt teljes körű, átlátható informatikai szolgáltatást meglévő és leendő ügyfelei számára.
Hiszünk abban, hogy egy jól működő vállalat alapja a megbízhatóan működő informatikai rendszer, ezért keményen dolgozunk azon, hogy magas színvonalon biztosítsuk a szükséges IT támogatást, legyen szó magánszemélyekről vagy akár országos szinten ismert közép- és nagyvállalatokról.

Kollégáink számos területen rendelkeznek a megfelelő technológiai tudással és szakmai tapasztalattal ahhoz, hogy megtalálják az Ön üzleti igényeire szabott egyedi megoldásokat.

Támogatási csomagjaink biztosítják a teljes körű informatikai igények kiszolgálását, a dedikált ügyfélmenedzser rendszerünknek köszönhetően az akár azonnali rendelkezésre állást.

Rendszereink legtöbb esetben egyedi igények szerint valósulnak meg, ezért kiemelten fontosnak tartjuk az átláthatóságot. Munkánk során törekszünk olyan megoldásokat alkalmazni, amelyekkel abban az esetben is biztosítható a változtatások gyors és szakszerű implementálása, amikor az üzemeltetést nem mi végezzük.

SZOLGÁLTATÁSAINK

HÁLÓZAT ÉPÍTÉS

Új hálózat kiépítése, meglévő bővítése vagy korszerűsítése. Kivitelezzük, igény szerint felügyeljük és karbantartjuk a rendszereket.

KAMERA RENDSZEREK

Videokamera rendszerek tervezése és kivitelezése mellett költségkalkulációval és adatvédelmi kérdésekkel kapcsolatban is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

SZOFTVERFEJLESZTÉS

Teljes körű, egyedi igényekre szabott szoftverfejlesztési megoldást ajánlunk, amely tartalmazza a tervezést, UI/UX felépítését és az elkészült alkalmazás üzemeltetését is.

SZERVIZ & KERESKEDELEM

Egyedi megoldásainkhoz megbízható, ugyanakkor elérhető árú hardware eszközöket kínálunk, melyeket jellemzően azonnal tudunk szállítani és szükség szerint javítani is.

IT ÜZEMELTETÉS

Szakembereink kiemelkedő technológiai tudásával és több mint 20 éves szakmai tapasztalatával állunk megrendelőink rendelkezésére, igény szerinti üzemeltetési konstrukciókban.

BOLT TECHNIKA

Vállaljuk üzlethelységek informatikai és biztonságtechnikai hálózatának kiépítését, vonalkódtechnikai és egyéb hardware eszközeinek beszerzését, beüzemelését.

ŐK IS MINKET VÁLASZTOTTAK

0-24 Ügyféltámogatás!

Keressen minket bármely elérhetőségünkön, felkészült kollégáinktól azonnal választ kaphat!