Megbízható IT támogatás 20 éve kapcsolat@dothugroup.hu +36 30 329 3449 1119 Budapest, Andor utca 21/C.
PDA Szerviz

FENNTARTHATÓSÁG

Szolgáltatásunk fenntartható alternatívája a technológiai fejlődésnek, a meglévő készülékek javítása hosszú távon környezetbarátabb, mint az újakra való cserélés.

KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG

A javítási költségek a legtöbb esetben jóval alacsonyabbak az új készülékek árához képest, ezáltal jelentős megtakarításokat érhetünk el.

GYORSASÁG

Műszaki kompetenciánk és többéves adatgyüjtő szervizelési tapasztalataink garantálják a gyors és precíz javítást.

Adatgyűjtők javítása akár 1-2 napon belül!

Tudjuk, hogy a PDA-k elengedhetetlen eszközök az üzleti és kereskedelmi életben, használatuk része a mindennapi folyamatoknak, így meghíbásodásuk kifejezetten kellemetlen tud lenni.
A piac elvárásai folyamatosan változnak, és mi ehhez alkalmazkodunk. A megrendelők számára fontos, hogy azonnali, megbízható szerviz szolgáltatást kapjanak.
Az évek során szerzett tapasztalatainknak köszönhetően átfogóan ismerjük az eszközök leggyakoribb hibáit, így garantáljuk a gyors és hatékony javítást.
Szervizünk kizárólag minősített és tesztelt alkatrészeket használ a javítások során, melyek legtöbb esetben készleten vannak, így azonnal hozzaférhetőek!

Azonban nemcsak a minőségi szolgáltatásunkkal, hanem a kényelmi megoldásunkkal is kitűnünk a piacon!

Háztól-házig szállítással vállaljuk, hogy ügyfeleink eszközeit már a megrendelés napján elszállítjuk, és javítás után visszaszállítjuk. Ez jelentős idő- és energia megtakarítást jelent minden üzlet számára.

Árlista megtekintése

Háztól-házig szállítás
24 órán belül elszállítjuk meghibásodott eszközeit!
Megrendelés
+36 30 329 3449

0-24 Ügyféltámogatás!

Keressen minket bármely elérhetőségünkön, felkészült kollégáinktól azonnal választ kaphat!